Bemutatkozás

Berényi Tamás vagyok, mozgásszervi problémák megszüntetésével foglalkozom.

A kaliforniai Egoscue Institute által szereztem Advanced Exercise Therapist, Postural Alignment Specialist, illetve Exercise Therapy Skills képesítést, így Magyarországon is elérhetővé vált a világszerte népszerű Egoscue-módszer, amely több ezer embernek adta vissza a fájdalom nélküli élet és mozgás örömét.

A módszer lényege, hogy egyszerű, célzott gyakorlatok segítségével visszaállítjuk a test természetes tartását, amelynek következtében a mozgásszervi fájdalmak megszűnnek.

Évekkel ezelőtt saját váll-és hát fájdalmam kapcsán ismerkedtem meg az Egoscue-módszerrel, és 3 hónap alatt, napi 10-15 perc gyakorlással minden fájdalmam megszűnt, amire azelőtt hiába kerestem a megoldást. Annyira elégedett voltam az eredményekkel, hogy korábbi edzői tanulmányaimra ráépítve, az amerikai Egoscue Institute szakmai képzéseit elvégezve megtanultam a gyakorlatban alkalmazni a módszert.

Célom, hogy másnak is átadhassam a tudást, amelynek segítségével a testtartás fejleszthető, a fájdalmak megszüntethetők, és az életminőség jelentősen növelhető. A közös munka során segítek jobban megérteni tested működését, és ha magadévá teszed alapvető törvényszerűségeit, egy életen keresztül profitálhatsz belőle.

Első lépésként...

Jelentkezz ingyenes testtartás elemzésre!

© Copyright 2022 – Berényi Tamás. Minden jog fenntartva.